неделя, август 08, 2010

Среща

Седеше на пейката до мен с часове и гледаше пеещите фонтани, говореше за живота си и споделяше плановете си с мен както навремето, когато бяхме влюбени. После ме изпрати до вкъщи както правеше винаги. Липсваше ми само прегръдката ти, но ти знаеше, че вече има друг.  Погледнах те и в един миг всичко наоколо изчезна - съществувахме само Аз и Ти, такива каквито бяхме преди. Господи, колко исках в този миг миналото ни да го няма и да те срещам за пръв път в живота си, за да се влюбя  в теб отново!

11 коментара:

  1. Много стилен блог. Комплименти!

    ОтговорИзтриване
  2. мммм..красиво...А и щом присъства картина на Афремов...при него всичко е красиво... :)

    ОтговорИзтриване
  3. страхотна снимка, много хубаво казано и написано, много ми харесва всичко си пасва чудесно

    ОтговорИзтриване
  4. Почти ме разплака... просто тази история ми напомни за моя минала любов. По-влюбена от тогава не съм била, но се разделихме... все пак не сме били един за друг или сме били недорасли... незнам. Останаха красиви спомени за дълбоки и красиви чувства неизпитвани до тогава и след това с никой друг така. Картината е страхотна и подходяща за краткия разказ, навяваща лека меланхолия..

    ОтговорИзтриване
  5. Много романтично, но докато го чета и тъга преминава през сърцето ми...

    ОтговорИзтриване
  6. "за да се влюбя в теб отново! " kolko milo zvuchi, vseki iska lubov, mnogo krasiva poema i kartinkata e podhodqshta.

    ОтговорИзтриване
  7. За първи път попадам тук, и съм очарована!

    ОтговорИзтриване
  8. Много красиви у романтични думи.Написани от човек с голяма тъга и любов." Погледнах те и в един миг всичко наоколо изчезна - съществувахме само Аз и Ти", колко е хубаво и незабравимо това чувство, все едно светът спира да съществува, всичко наоколо изчезва и в полезрението ти сте само двамата.Жалко е , че все нещо се случва и всичко свършва. Няма как да върнем времето на зад и да променим нещата. Затова трябва да ценим човека до себе си!"Липсваше ми само прегръдката ти, но ти знаеше, че вече има друг"..това е нещо което се усеща и няма как да се опише, просто се знае.

    ОтговорИзтриване
  9. Прекрасен лиричен текст! Изпадала съм в подобна ситуация да срещна най-голямата ми любов след години, когато вече бях омъжена. Честно казано сърцето ми подскочи и почна да бие лудо. Неочаквах такава реакция от себе си. Беше много странно и неконтролируемо, което ме изплаши. Мислех, че съм го надживяла, но всъщност тогава разбрах защо казват че първата любов ръжда не хваща. С този кратък текст си описала точно това неописуемо нещо!

    ОтговорИзтриване
  10. Разкошна картина, ще стои много добре където и да я поставиш в домът си. Страхотно преливащи цветове и багри.Романтична и е много дълбока, колкото повече се вглеждаш в нея, откриваш все повече и повече неща.Връзките са сложно нещо.Неминуемо има и раздели, и когато настъпи момента той просто се усеща.Добре е да запазим добрите си взаимоотношения, ако не за друго, то поне за времето което сме отделили.Надявам се, че ще качваш в блога по-често информация.Поздравления и много успехи.

    ОтговорИзтриване
  11. Тази картинка малко ми напомня на метрото при Лъвов мост с тези лампи. Красива е картината.

    ОтговорИзтриване